Hvem er vi og hvorfor?

Vi er en lille butik med en generel prispolitik der ligger på lige fod med og endda under de store multiinternationale mastodont forretninger.

Her får du yderligere personlig, venlig betjening og!  undskyld hvis vi snakker for meget men sådan har vi det bare her.

Årsagen til at vi er gået ind i hundemads- branchen er såre simpel. Vi har selv hunde, Cairn terrier, og gennem de år vi har haft disse har vi oplevet allergi relateret sygdomme, dårlig maver, kløe osv.  som HVERT eneste år har kostet rigtigt mange penge hos dyrlægen. Sygdomme som har vist sig at være føderelateret. Dermed er det ikke sagt at en hund, ligesom mennesket ikke kan blive ramt af sygdom men det kan formindskes i sådan grad at det kan være svært at tro på men dog en realitet.

Hvorfor hælde en masse penge ud på noget man kan forebygge ved en naturlig fodring.

Vi har taget diverse ernæringskurser og ligeså lovpligtigt hundeholdsuddannelse. Vi er tilknyttet det store Barfcenter i Glostrup v/ Merete Prior og Lars madsen, som er helt fantastiske og som ved alt om ernæring til hunde med baggrund i Deres mangeårige studier omkring ulvens levevis som, snorlige, kan overføres til hunde da deres tarmsystem er 100% ens.  Det er også dem der har opfundet Easybarf som i dag er en kæmpe succè, woldwide.

Vi står klar med at hjælpe dig, og derved din hund, med gode råd og kostvejledning. Det er faktisk lige ud af landevejen når man har fået den korrekte vejledning. Nemt og ligetil.  

Alle er velkommen, store som små hunde og deres ejere, selvfølgelig.

Skriv til os