Et nemt alternativ til ferskt kød

(BARF = Biologisk anpasset rå føde): Naturlig hundeføde

Ligesom ulven, har din hund behov for kød. Ikke alle hundeejere har mulighed for at håndtere råt kød pga. den store frysekapacitet, det kræver.Her kommer Easybarf-produkterne ind i billedet. Der er fem forskellige Easybarf produkter, der passer til alle livsfaser hos hunden. Det er det rigtige foder til hunde, hvalpe, voksne og seniorer med alle de nødvendige proteiner, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og sportsstoffer. Easybarf er således:

  • 100 % råt kød, ben og vitaminer
  • Uden fyldstoffer, konserveringsmidler og tilskudsstoffer.
  • Fremstillet af kød af høj kvalitet, der er specielt lufttørret for at sikre en sund konservering

Easybarf – et komplet og naturligt fullbodyprodukt til din hund.

Alt for mange hunde er i dag fejlernæret og allergiramte. Årsagen er for dårlig hundefoder med for få vitaminer og for mange konserveringsmidler, fyldstoffer mm. Easybarf er sund ernærende hundemad, der har alt det, din hund har brug for. 

Easybarf er udviklet med udgangspunkt i ulvens levevis og fødevalg. Ulven spiser al slags kød på savannen, men du vil aldrig se den spise bær, bark eller rødder – end ikke i hårde tider med lidt mad. Easbybarf er hundefoder, der forsøger at efterligne ulvens føde. Det indeholder alt det, din hund bør fodres med og intet af det, den ikke bør fodres med. 

Hos Barfbutikken har vi i fire år hjulpet allergiramte hunde og ikke-allergiramte hunde til et bedre immunforsvar via velernæret hundemad, der skal øge deres velbefindende. Har din hund allergi, eller er du bange for, at den er fejlernæret, så tager vi gerne en snak med dig og hjælper dig med at finde det rigtige foder til din hund.

BARF-butikken – vi har dit udvalg af naturligt hundefoder

Barfbutikken ligger på Møllevangsvej 9 i Liseleje, Nordsjælland. Vi har alt det rigtige foder til din hund, der sikrer dens velvære. Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 24404565.

Du er også velkommen til at komme forbi butikken og se og høre mere om produkterne. Vi har de seneste fire år hjulpet mange kunder i Nordsjælland med at øge deres hundes velvære, og vi hjælper også gerne dig

 

Skriv til os